torsdag, 05 november 2020

Si din mening i spørreundersøkelsen

Written by
EN UKE: NSFs store undersøkelse vil lige ute til besvarelse frem til cirka 10–12. november. EN UKE: NSFs store undersøkelse vil lige ute til besvarelse frem til cirka 10–12. november. FOTO: Morten Jensen
Det er fortsatt mulig å besvare NSFs store spørreundersøkelse. – Spesielt oppfordrer vi unge seilere og damer til å sende inn svar, sier generalsekretær Per Christian Bordal.

Han forteller at responsen på undersøkelsen har vært veldig god, og det er vi veldig godt fornøyde med. Rundt 2000 svar er kommet inn. Men vi ønsker oss et enda bredere spekter av besvarelser, sier han.

Celin Huseby i Elire, selskapet som gjennomfører undersøkelsen, forteller at hele 75 prosent av besvarelsene kommer fra aldersgruppen 41 til 70 år.

– Derfor ønsker vi oss flere besvarelser fra yngre seilere, slik at vi får en jevnere aldersspredning, påpeker Per Christian Bordal.

Og når Huseby forteller at 86 prosent av besvarelsene stammer fra menn, gir Bordals andre ønske seg selv:

– Vi håper å få inn besvarelser fra enda flere damer enn vi har til nå!

Medlemmer i KNS, Bergen, Oslo, Stavanger, Tønsberg og Bærum har vært de ivrigste til å svare, så her er det bare for medlemmer i alle andre seilforeninger og sende inn sine besvarelser for å endre denne statistikken.

Undersøkelsen vil ligge tilgjengelig i omtrent en uke til før resultatet skal telles opp og innspillene være med på å forme fremtiden til Norges Seilforbund.

Så kjenn din besøkelsestid, bli med og besvar undersøkelsen!

– Selv om vi spesielt ønsker oss unge- og dame-stemmer, er alle svar velkomne, sier Per Christian Bordal.

Det tar deg en 10 minutters tid å besvare den.